Mukaan Fb-testiryhmään?

Kannustamme toisiamme terveempiin vaihtoehtoihin, tsemppaamme ja jaamme reseptejä. Voit tulla mukaan iästä ja kunnosta riippumatta.

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Ryhmä starttaa!

Viime keväänä perustin Facebookiin ryhmän, jossa kannustimme toisiamme terveempiin vaihtoehtoihin, tsemppasimme toisiamme, jaoimme reseptejä. Toiset kirjasivat mitä olivat sinä päivänä tehneet: käyneet kävelyllä, zumbassa, kahvakuulassa ja toiset eivät olleet saaneet mitään tehtyä. Kirjasimme onnistumisia ja repsahduksia ja yhteisellä kannustuksella kaikki onnistuivat saamaan parempia tuloksia.

Nyt on uusi vastaava ryhmä aloitettu,  AKTIIVISEN HYVINVOINNIN TESTIRYHMÄ. Olemme ideoineet lisää ryhmään liittyvää kiinnostavaa asiaa ja tapahtumia mm. kerran kuussa voidaan järjestää paikkakunnittain yhteistä kivaa; esim. kävelyitä, hemmotteluiltoja ym. halukkaat voivat ottaa tavoitteekseen esim. Naisten Kympin, vaikka kävelemällä. Tässä tavoitetta sopivan ajanjakson päähän – kuten esim. Suurin Pudottaja -ohjelmassa tiimissä toimii ”Anna Hyvän Kiertää” -fiilis. Kun itse lähdet kohti terveempää elämää, kannusta ystävääsikin tekemään samoin. Samoin tämä ystävä voi tehdä niin edelleen jne. Ryhmässä voit halutessasi valita henkilön, jonka kanssa olette keskenänne ”tilivelvollisia”, voitte esim. päivittäin tai viikoittain pitää yhteyttä ja kysellä miten meni ja mitä haluaisi seuraavana päivänä tai seuraavalla viikolla tehdä.

Ryhmään voi tulla kuka tahansa iästä ja kunnosta riippumatta. Ryhmässä ei suosita mitään tiettyä ruokavaliota eikä kiistellä asioista kuten esim. voi vs. margariini.

Ryhmässä saa harrastaa mitä tahansa liikuntamuotoa ja kaikkia kannustetaan, teki sitten pieniä muutoksia tai isoja. Ainoa asia mihin sitoudut on, että hankit omalta Forever Living Products -kontaktiltasi proteiinipirtelöpurkin ja jos haluat pudottaa painoasi, korvaat yhden aterian tällä ravitsevalla, täyttävällä ja helppokäyttöisellä pirtelöllä.

Jos sinun ei tarvitse pudottaa painoasi, muttet ehdi syödä aamiaista tai päivällistä, herkuttele antamalla kehollesi tarvittavia ravintoaineita samalla nostaen energiatasoja. Myöhemmin säästyt niiltä ahmimisvimmoilta, jolloin syödään liikaa, napataan pullakahvit tai suklaapatukka. Mielestäni tämä on terveellisin pikaruoka, mitä olen löytänyt! Annoksen hinnaksi tulee noin 1,60 € + mitä haluat lisätä: maito, vesi, mehu, jogurtti, hedelmät, marjat, jne. Paljonko muuten veikkaisit ravitsevan aterian sinulle maksavan?

Kuva: Maijamedia Oy

3 kommenttia:

  1. Hei! Tilasin juuri proteiinipirtelöpurkin! Olenko nyt ryhmässä? Innolla odotan pääseväni alkuun.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa mukaan, Marita! Ihanaa kun ollaan porukalla innostamassa toisiamme hyvinvoinnin saralla eteenpäin.

    VastaaPoista
  3. Eilen oli ensimmäinen info-tilaisuus ryhmästä sekä pirtelöstä, ja aihe tuntui kiinnostavan. Yhteiselle päiville ehdotettiin mm avantouintia ja lumikenkäkävelyä! Mukavalta porukalla olisikin kiva tehdä jotain erikoista tai muuta mitä ei muuten tulisi tehtyä :)

    VastaaPoista