Mukaan Fb-testiryhmään?

Kannustamme toisiamme terveempiin vaihtoehtoihin, tsemppaamme ja jaamme reseptejä. Voit tulla mukaan iästä ja kunnosta riippumatta.

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Aktiivisen hyvinvoinnin testiryhmä


Olen tässä viime kuukausina ollut todella laiska liikunnan suhteen ja ruokavaliokin on ollut vähän mitä sattuu. Vaatteet kiristävät, on väsynyt olo.

Tunnetko muita kaltaisiani? Tuntuuko sinusta itsestäsi tältä? Oletko kamppaillut väärien ruokatottumusten ja vähäisen liikunnan parissa? Ehkä olet aloittanut ja lopettanut paremman ruokavalion ja liikunnan – ja jälleen aloittanut ja lopettanut – kuten minäkin.

Ehkä et ole koskaan aloittanut – olisiko nyt aika aloittaa? Kun ihmisiltä kysytään tärkeimmistä arvoista, terveys nousee useimmilla ykkösillä. Mitä sinä teet tietoisesti terveytesi eteen? Sijoitatko terveyteesi vai pelaatko sillä uhkapeliä, ehkä tietoisesti ajattelematta asiaa, mielessä toivomalla ja uskomalla, että pysyt kuitenkin terveenä?

Innostutko usein aloittamaan alusta, mutta motivaatio lopahtaa ajan mittaan kun jostain syystä itseään on vaikea joskus yksistään motivoida? Tiesitkö, että...
Monet meistä kaipaavat kaikkein eniten toista ihmistä, joka saisi meidät tekemään sen mihin pystymme.
- R.W. Emerson | Kuva: Maijamedia Oy

0 kommenttia:

Lähetä kommentti